Szerdától olcsóbban tankolhatunk

Kedvező fordulat: csökken a benzin és a gázolaj ára is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miután novemberben eddig csakis felfelé mentek az üzemanyagárak, a hónap második fele - egyelőre - árcsökkenést hoz.


Miután novemberben eddig minden lehetséges alkalommal, összességében 16 forinttal nőtt a 95-ös benzin, 12-vel a gázolaj ára, a hónap közepe kedvező fordulatot hozott. Szerdán csökken a benzin és a gázolaj ára is. A 95-ös literenkénti ára 4, a gázolajé 3 forinttal csökken - elsőként a holtankoljak.hu írt a hírről, majd az MTI is megerősítette az információt. Az átlagárak így 338, illetve 345 forintra mérséklődnek.
Hirdetés

Továbbra is olcsóbban tankolhatunk, mint egy évvel ezelőtt, s az egykori, a benzin esetén 2012 áprilisában, a gázolajnál már januárjában adódott, 450 forint környéki csúcsszintektől is még odébb kerülünk a szerdai ármérséklés által.
Továbbra is igaz természetesen, hogy az egyes töltőállomások árai között akár literenkénti 30-40 forintos eltérések is adódhatnak, így aztán a mostani árcsökkenés kapcsán sem csupán a tankolás idejére, hanem annak helyére is erőteljesen ajánlott figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?