Tovább csökken az üzemanyagok ára

Egyre jobban apadnak az üzemanyagárak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múlt hét pénteken és ma is mérséklődtek egy kevéskét az üzemanyagárak. Péntektől még olcsóbb lesz a benzin és a gázolaj is.

Előző héten csak pénteken apadtak (2-2 forinttal az üzemanyagárak), ám e héten a szerdai árcsökkentést pénteken újabb követi. Akkor újabb 3-3 forinttal mérsékli a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a MOL. A csökkentéssel a gázolaj literenkénti átlagára 416 forintra, a 95-ös benziné 412 forintra mérséklődik. A szerdai árcsökkentéssel együtt e héten 6 forinttal esik a benzin, 5-tel a gázolaj ára.
Hirdetés
A benzinár 2012. április elején érte el csúcsát, akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.
Továbbra is jellemző az egyes kutak közötti akár 30-40 forintos árkülönbség, így tankoláskor nem elsősorban annak idejére, hanem helyére ajánlott figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?