Újabb áremelés – megint csak a benzinnél

Pénteken ismét csak a benzin ára kerül feljebb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem kedvez ez a hét a benzint tankolóknak, a szerdai áremelést pénteken újabb követi, ismét csak a benzinnél.


Míg szerdán a 95-ös benzin literenkénti ára 3 forinttal került feljebb, a gázolajé pedig nem változott, pénteken ismét csupán a benzint tankolók számára következik áremelés. Akkor literenkénti 2 forinttal kerül feljebb a 95-ös ára, a dízelé pedig újfent nem változik - a Holtankoljak.hu értesülése szerint.
Hirdetés

A hét második emelésével a 95-ös átlagára literenkénti 334-335 forintra emelkedik, a gázolajé 331 forint marad. A benzin mindössze 2 forintos pénteki ártöbblete, de még a heti szinten 5 (3+2) forintos drágulása is elenyésző ahhoz képest, hogy az egyes töltőállomások között akár 30-40 forintos árkülönbségek is tapasztalhatók. Nem csak a benzinnél, a gázolajnál, illetve a többi üzemanyagfajtánál, a jellemzően 200 forintos literáron adott LPG-nél és a 270 forintos átlagáron - most még - kapható E85-nél is. A tankolás idejénél tehát most is sokkalta fontosabb annak helyére figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?