Újabb üzemanyagár-emelés következik

Kétszer annyival nő a dízel, mint a benzin ára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerdán ismét feljebb kerülnek az üzemanyagárak. A dízel ára kétszer annyit nő, mint a benziné, mégis ugyanannyiba fognak kerülni.

Míg múlt hét pénteken egységesen, 3-3 forinttal lett magasabb a benzin és a gázolaj ára, most szerdán a Holtankoljak.hu információi szerint utóbbi jelentősebb áremelést kap. Nem sokkal, a hét derekán 4 forinttal kerül feljebb a gázolaj, míg 2-vel a benzin literára. A most még 323-324 forintos 95-ös és a jelenleg 321-322 forintos gázolaj literenkénti átlagára így egységesen 325-326 forint lesz szerdától.
Hirdetés
Hiába a mostani emelés, így is valamivel olcsóbban tankolhatunk mint tavaly, sokkal kedvezőbben, mint két vagy három éve Hiába a mostani emelés, így is valamivel olcsóbban tankolhatunk mint tavaly, sokkal kedvezőbben, mint két vagy három éve
Az egyes töltőállomások árai természetesen továbbra is igen jelentős, akár literenkénti 30-40 forintos eltéréseket mutathatnak, érvényes tehát a mindig hangsúlyozott tanács: előre tankolni csak olcsóbb kút mellett elhajtva ajánlott. A drágább helyeken, például az autópályákon könnyedén belefuthatunk akár 350 forintos literárakba, amelyek persze még így is számottevően kedvezőbbek, mint a 2012-ben adódott 450 forintos (átlagár szerinti) csúcsok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?