BÚÉK: csütörtöktől drágább lesz a benzin

Újévi áremelést jelentett be a MOL

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő év első munkanapján máris felmegy a benzin ára, de "csak" a benziné.


Emeli bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát csütörtökön a MOL Nyrt., a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. Az emeléssel a benzin átlagára 403 forint lesz, a gázolajé 417 forint marad.
Hirdetés

Legutóbb két hete változtak az árak, akkor a benziné 7, a gázolajé 5 forinttal csökkent. Spórolás céljából a néhány forintos csökkentésekhez/emelésekhez mérten persze fontosabb, hogy hol tankolunk, hiszen az egyes töltőállomások árai között az akár 30 forintos eltérés sem ritka.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 15:34
    Permalink

    Kedves MÖERG! Jobb lenne, ha kicsit elgondolkodnál és nem ilyen alulfejlett megjegyzésekkel rombolnád a magyar fejeket. Mi azzal a probléma, hogy nemzetközi környezetben – hiszen import a kőolaj döntő része(is) – egy magyar, multi cég piaci pozícióit védendő nemzetközi jegyzés-alapon kalkulálja a motorhajtóanyagok árait ( modifikálva a Ft árfolyamával)? Sokkal inkább felháborító a fiskus autósokat lenyúló gyakorlata, azaz jövedéki adó, stb. Ott kellene gondolkodni azon, hogy egy hazai átlagpolgár, átlagos jövedelméből mennyi üzemanyagot tud vásárolni és ezt nemzetközi összehasonlításban is megnézni. A magyar – rendkívül egoista és agresszív – autós magatartáson is jó lenne javítani, ez abban segítene, hogy csökkenthető lenne az üzemanyag- fogyasztás és a köryezetnek is jót tennénk! HP

  • 2017.10.29. at 15:34
    Permalink

    Amit ez a mol banda művel ez felháborító és tűrhetetlen,azt kéne nézniük hogy az ottani embereknek mennyi a keresete és milyen arányú a felhasználhatóság.MÖERG

Vélemény, hozzászólás?