A határ a csillagos ég: tovább drágulnak az üzemanyagok!

A benzin és a gázolaj ára is emelkedik pénteken, mutatjuk, hogy mennyivel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs megállás az üzemanyagok nagykereskedelmi árának emelkedését illetően, a hét végére újabb drágulás köszönt be a töltőállomásokon.

A Holtankoljak.net információi szerint ismét változnak az üzemanyagárak pénteken. A benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is egyformán bruttó 6 forinttal emelkedik, ennyivel kell majd a kutaknak többet fizetni mindkét üzemanyagért. Ez természetesen a kiskereskedelmi árakat is hasonló irányba fogja befolyásolni, így az autósoknak is mélyebbre kell nyúlni a zsebükbe, miután visszaakasztották a tankolópisztolyt.
Hirdetés
A változás következtében egy liternyi 95-ös benzin átlagára 658 forintra emelkedik, míg ugyanennyi gázolajért átlagosan 726 forintot kell majd fizetni. A piaci verseny azonban még mindig erős a különböző hálózatok és kutak közt, így egy olcsóbb kút útba ejtésével továbbra is 20-25 forinttal barátibb egységárral találkozhatunk majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?