10 konnektoros mellé V8-as is jutott még!

Megjelent az Autónavigátor.hu Magazin őszi lapszáma

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megérkezett nyomtatott magazinunk legfrissebb, őszi lapszáma, már kapható a nagyobb újságosoknál és persze webshopunkban is.

Aki még szereti a kézbe vehető olvasnivalót, a magazinok illatát, annak szól az Autónavigátor.hu Magazin. Leginkább saját fotóinkból összeállítva, egyedi cikkekkel, gazdag tartalommal, immár 68 oldalon.
Hirdetés
Legújabb, őszi lapszámunkhoz a Jász-Plasztik Autócentrum Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk, de hozzuk sok más mellett a Golf VIII vagy az új Land Rover Defender tesztjét. 10 konnektorról tölthető, zöld rendszámos modell mellé még V8-as is jutott a Lexus RC F Track Edition személyében, az új autók mellett pedig használtak próbájáról is beszámolunk. Egy viszonylag fiatal Ford Fiesta ST mellett egy 22 éves, több mint 400 ezer kilométert futott Lancia Kappa Turbóval is mentünk egy kört, az olcsó autózás jegyében továbbá autógázzal hajtva is kipróbáltuk a Dacia Duster egyliteres alapmotorját. A friss Autónavigátor.hu Magazin e héttől elérhető a nagyobb újságosoknál, például a Relay és a Tesco polcain, továbbá webshopunkból ingyenes szállítással is kérhető. Már 68 oldalon, 790 forintos áron.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?