Arany az olasz kabrió fényezésében: Maserati GranCabrio Fendi

Maserati GranCabrio Fendi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A táskakészítő és a sportautógyártó találkozásának stílusos gyermeke a Maserati GranCabrio Fendi.

Silvia Venturini Fendi tervezte ezt a Frankfurtban bemutatkozó limitált szériás Maserati Cabriót. Az egyedi részletek kidolgozásához természetesen a divattermékeire jellemző színeket és anyagokat használta fel a mester-dizájner.
A Maserati modenai gyárában összeszerelt autó háromrétegű külső fényét adó Grigio Fiamma Fendi egy különleges, csillogó aranyozással kombinált sötétszürke szín, amihez nagyszerűen passzol a Pergamena Fendi elnevezésű, a műszerfalat, az ajtókat és a váltógombot díszítő fabetét. A fejtámlákon látható szigonyos logón és a féknyergeken a legendás Fendi-sárga teszi teljessé a kombinációt.

A divattervező dupla F-logója az ülésekbe hímezve, a 20 colos felnik közepén valamint a szőnyegeken jelenik meg. Az ülések borításához a cég legexkluzívabb anyagát, a Cuio Romano bőrt használták, és részletekben a műszerfal tetején, a váltószoknyán és a szőnyegek szegélyén is megjelenik, akárcsak a táskákból és kiegészítőkből álló, az autóval tökéletes harmóniában álló limitált szériás utazószett elemein.
A 4,7 literes, automata váltós Maserati GranCabrio Fendi modellek műszerfalán az anyósülés előtt, valamint a fekete ponyvatető két oldalán egy ovális ezüstplakett található, mely a Maserati-szigony és a Fendi-logó mellett egy ötjegyű sorozatszámot is tartalmaz: természetesen nem készül ilyen sok a limitált szériás modellből, viszont Fendi életében különleges jelentőséggel bír az ötös szám.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?