Az autó kijelzőjén is futhat a Waze

Andorid Auto támogatással érkezett a frissített Waze navigáció

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Világszinten élen jár Magyarország a Waze közösségi navigáció használatában. Mostantól nem csak mobilon, hanem az autónk kijelzőjén is futtathatjuk az applikációt.


Egyre több autóba kerül be manapság az Android Auto és az Apple CarPlay szolgáltatás, amellyel a mobilunk néhány funkcióját tudjuk használni az autó infotainment rendszerének kijelzőjén. Személy szerint annak ellenére, hogy a legtöbb tesztautóban ez megtalálható, nem igazán használtam. Mostantól viszont érdekes lehet, hiszen a Waze navigációt előszeretettel futtatom, és rajtam kívül számos autós navigál és segít a többieknek országszerte.
A közösségi navigáció legújabb frissítése Android Auto támogatást is hozott, amellyel az autónk kijelzőjére küldhetjük a navigációs képernyőt. Ezzel kényelmesebbé válik a navigáció, hiszen nem kell a mobilunkat tartóba rakni és úgy autózni, hogy akár takarást hoz létre a szélvédő bizonyos részén.
Hirdetés

Röviden összefoglalva az alábbiakat kell tenned, ha Android Autóval akarod használni az appot:
  1. Győződj meg róla, hogy a legfrissebb Waze verzió telepítve van a telefonodon.
  2. Csatlakoztasd a telefonod vezetékes kábellel az autó USB csatlakozójához.
  3. Válaszd a Navigation App lehetőséget a képernyőn és a Waze elindul, ha ez volt az utoljára használt navigációs alkalmazás. (Ha nem a Waze volt a legutóbb használt navigációs alkalmazás, érintsd meg a navigáció menüt a bal alsó sarokban és válaszd a Waze lehetőséget.
  4. Válassz egy utat a Menü menüpont megnyomása után a kedvencekből vagy használd a keresés mezőt a cím beírásához.

Forrás: waze.hu/2017
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?