Bentley-seknek házhoz jön az üzemanyag

Ott tankolják a Bentley-ket, ahol a tulajnak kényelmes, akár a garázsában is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Összefogott a Bentley és egy kis kaliforniai cég, hogy kifejlesszenek egy új szolgáltatást a luxusautó tulajainak. A Filldet igazából bárki hívhatja, de a Bentley-seknek külön applikációjuk is van hozzá.

Bővíteni szeretné exkluzív szolgáltatásait a Bentley, azt akarják, hogy a tulajok még különlegesebbnek érezhessék magukat, és a Bentley szerint „ne kelljen keveredniük az átlagos emberekkel”. Mondjuk ez egy csöppet undorító, de lássuk, mit terveznek. Üzemanyag házhoz-szállító szolgáltatást tesztelnek Kaliforniában: ha a kedves tulaj autója kifogyna, már nem kell elfáradnia valamelyik benzinkúthoz, egyszerűen kihívja a Filldet.
Hirdetés
Nem találták fel a spanyolviaszt, mivel a Filld már egy ideje működik az államban, és bárki kihívhatja, aki éppen bajba került, vagy csak kényelmes és van pénze. Az egyetlen különlegessége a dolognak, hogy külön applikációt, a Filld for Bentley-t használják a brit luxusautó tulajdonosok, és a választott helyszínhez közel eső három kút legolcsóbb árát fizetik az üzemanyagért, plusz szállítási költséget. Egyetlen igazán különleges része lenne a szolgáltatásnak, amit szeretnének bevezetni, hogy a Bentley-tulajok autói, bizonyos üzemanyagszint alatt maguktól hívják a Filldet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 01:16
  Permalink

  Kispolgári fanyalgást félre téve, alapvetően jó ötlet annak aki sokat ingázik egy pontból. Ha hetente tankol csak egyszer az ember, öt percet elvéve ezzel az életéből, az évi négy óra és majdnem tíz nap az élete során. Innentől a kérdés már csak az, hogy plusz tíz napért, mennyit ad ki az ember.:)

 • 2017.10.28. at 01:16
  Permalink

  mondjuk milyen ironikus, h ezeknek a pitianer tolvaj csiraknak, pont az atlagember lehuzasabol, adott orszagon beluli csalasokbol van penze.Tisztelet a kivetelnek, de az meg nemjatsza a felistent….egyebkent mindent hazhoz visz es sohasem mozdul ki otthonrol vajon? a “koktelpartikra” meg teleportal?

 • 2017.10.28. at 01:16
  Permalink

  A Bentley tulajoknak „ne kelljen keveredniük az átlagos emberekkel”. Micsoda? A demokrácia megkérdőjelezhetetlen őshazájában, a tisztesség és az emberi jogok Mekkájában, a humánum és civilizáció fényes csillagát a világ felett magasan hordó országban ilyet lehetséges még csak leírni is? Én, aki egy elmaradott, a sötét középkort idéző, kerítésépítő, antidemokratikus országban élek, ezen nagyon-nagyon csodálkozom. Követelem, hogy a Bentley elnöke kérjen bocsánatot (sőt, mondjon is le), a VW pedig (mint az átlagos emberek márkája) határolódjon el a kijelentéstől! Ja igen, és ezek után soha, de soha nem fogok Bentley-t venni (igaz, nem ezért…)

Vélemény, hozzászólás?