Camaro történelem 5 percben!

Öt percnyi tömör gyönyör a Camaro főszereplésével

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerinted a Camaro gyorsabb, mint a Lamborghini Murcielago LP640? Most választ kapsz erre a kérdésre, miközben a Camaro történelme pörög a szemeid előtt.

Talán nem túlzok, ha kijelentem, hogy a Chevy Camaro a legismertebb póniautó a Ford Mustang után, bár szorosan ott lohol mögöttük a Dodge Challenger is. A Mustang fejlődésének történetét már megmutattuk két percben, a Camaro viszont öt percet kap, annak ellenére, hogy fiatalabb típus, mint a Mustang. Közel három évvel később mutatták be, viszont a történelme hasonlóan gazdag. Seregnyi különleges változat készült a Camaróból is, amelyek közül többen visszaköszönnek a videóban. Rengeteg információ megtudható a típusról, könnyed stílusban. A motorblokk megnevezése mellett a teljesítmény, a tömeg, a modell alapára, mind-mind felbukkan a jellegzetességeik felsorolásával egyetemben. Mindezt megfűszerezik még a motor hangjával is! Minden egyes modellhez „csatolták” a hangot, ahogy beröffentik az adott masinát. A történet 1967-ben indul és egészen napjainkig, a Nordschleifén is bizonyított modellig tart. Következzen tehát az öt percnyi kikapcsolódás!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?