Egyterű lakóautó – ilyet is tud a SsangYong Rodius

A guruló loft lakás neve SsangYong Rodius

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A SsangYong legnagyobb típusából építettek lakóautót, méghozzá úgy, hogy kívülről nem is látszik rajta. Kár, hogy itthon nem árulják a Rodiust.

Ki ne emlékezne még a SsangYong egyterűjének első generációjára, amely valószínűleg senkinek sem a szépsége miatt maradt meg emlékezetében. Jelenleg nem is kapható itthon a Rodius, pedig a jelenlegi nemzedék külsőre is vállalhatóbb elődjénél. Nagy-Britanniában pedig kempingezőknek fejlesztett változatot is bemutattak e típusból, amely ott Turismo néven fut.
Hirdetés
A brit átalakítás eredményeként hétszemélyes egyterűből két főnek alvóhellyel is szolgáló lakóautót varázsoltak a Turismóból, külső átalakítás nélkül (leszámítva a tetősátrat). Az így megvalósult SsangYong Turismo Tourist alapára ráadásul átszámítva alig több 10 millió forintnál, és a sátortetőn túl kiegészítő fűtés, napelemrendszer, 25 literes hűtő, hordozható WC, mosogató, gáztűzhely és persze az első ülésekkel együtt ággyá alakítható fekvőfelület is elérhető hozzá, memóriahabos matraccal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?