Hirdetés

Egyterű lakóautó – ilyet is tud a SsangYong Rodius

A guruló loft lakás neve SsangYong Rodius

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A SsangYong legnagyobb típusából építettek lakóautót, méghozzá úgy, hogy kívülről nem is látszik rajta. Kár, hogy itthon nem árulják a Rodiust.

Felnyitható tetős lakóautót nem egyterűből szokás építeni, de két személynek ez is elég lehet

Ki ne emlékezne még a SsangYong egyterűjének első generációjára, amely valószínűleg senkinek sem a szépsége miatt maradt meg emlékezetében. Jelenleg nem is kapható itthon a Rodius, pedig a jelenlegi nemzedék külsőre is vállalhatóbb elődjénél. Nagy-Britanniában pedig kempingezőknek fejlesztett változatot is bemutattak e típusból, amely ott Turismo néven fut.

Terülj, terülj ágyacskám, két fő részére a SsangYongban. A hajtás persze maradt eredeti, 2,2 literes, 178 lóerős dízelmotorral, amelyhez akár automataváltó és összkerékhajtás is rendelhető

Hirdetés

A brit átalakítás eredményeként hétszemélyes egyterűből két főnek alvóhellyel is szolgáló lakóautót varázsoltak a Turismóból, külső átalakítás nélkül (leszámítva a tetősátrat). Az így megvalósult SsangYong Turismo Tourist alapára ráadásul átszámítva alig több 10 millió forintnál, és a sátortetőn túl kiegészítő fűtés, napelemrendszer, 25 literes hűtő, hordozható WC, mosogató, gáztűzhely és persze az első ülésekkel együtt ággyá alakítható fekvőfelület is elérhető hozzá, memóriahabos matraccal.

Hirdetés

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?