Elmaradhat a dugdosás – hasznos Audi-tartozék

Vezeték nélküli töltést adó telefontokot dobott piacra az Audi

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rájöttek az Audinál, hogy hiába építenek vezeték nélküli mobiltöltőt az autóikba, legtöbb vásárlójuk nem tudja kihasználni az extrát. Most nekik segítenek, egy újabb feláras extrával.

Rengeteg előnye van a vezeték nélküli mobiltöltésnek, nem kell kábelt hurcolászni, kibogozni használat előtt, mert magától összetekeredett, és végül elmaradhat a kábeldugás is. Egyszerűen csak lerakjuk a telefonunkat a megfelelő fakkba, és az autó tölti. Ilyet már egyébként a Lexus, illetve a Toyota is tud, de a BMW-khez is kérhető, meg persze az Audikhoz is. A négykarikásoknál most rájöttek, hogy sok vásárlójuk népszerű iPhone-t használ, annál pedig még nem lehetséges ez a kényelem, így egy picit segítenek rajtuk.
Hirdetés
Egyelőre csak Angliában kapható az Audi emblémával ellátott, egyébként nagyon ízléses hátlap, amivel lehetséges a vezeték nélküli töltőn keresztül áramot adni a telefonnak. Visszafogott darabot terveztek, bár az az érzésünk, rózsaszínben, vagy mindenféle mintával kapósabb is lehetne. Nagyjából 13 ezer forintért lehet hozzájutni egy ilyen tokhoz, akik pedig Samsung terméket vásároltak, továbbra is felár nélkül tölthetik telefonjukat autóikban, amennyiben megfelelővel rendelkeznek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?