Ezzel a romhalmazzal próbált közlekedni valaki Pápán

Szerencsére "lekapcsolták" a rendőrök ezt a pápai roncsot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A pápai rendőrök pénzbírsággal sújtották és a járművezetéstől is eltiltották azt a szabálysértő helyi lakost, aki egy közlekedésre teljesen alkalmatlan egyterűvel indult útnak.

A járőrök 2023. március 9-én délelőtt Pápán igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 26 éves helyi lakost. Az intézkedés alkalmával megállapították, hogy az autó szélvédőjén nem volt elhelyezve a kötelezően előírt regisztrációs matrica és azt a járművezető nem is tartotta magánál, továbbá az első gumiabroncsok kopottak voltak, a csomagtér ajtajából hiányzott az üveg, a féklámpa nem működött, valamint a jármű karosszériaelemei több helyen sérültek, hiányosak voltak. Az egyenruhások a sofőrt előállították, majd gyorsított szabálysértési eljárás keretében – közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, valamint érvénytelen hatósági engedéllyel vagy jelzéssel való közlekedés szabálysértés elkövetése miatt – pénzbírságot szabtak ki vele szemben és 8 hónapra eltiltották a járművezetéstől.
Hirdetés
Forrás: Police.hu
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?