Fogadjunk, hogy még sosem láttál ekkora Audit!

Egy kínai Audi fanatikus mert nagyot álmodni, és megalkotta a közel bányadömper méretű szabadidőautót

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyszerre takaríthatná a külső és a belső sávot a kisház méretű Audi, de szerencsére a monstrum csak megfontolt tempóval képes haladni.

Egészen egyedi Audi született Kínában, a német márka egyik városi terepjárója óriási méretben öltött testet. A szörnyszülött talán az első generációs Q5-re hasonlít a legjobban, de nem érdemes vitába szállni azzal, aki a Q7-et látja benne, az biztos, hogy az Audi kínálatában kell keresni a gyökereket. A kerekekből ítélve munkagép alvázára épült az Audi, sajnos a méretek nem állnak rendelkezésre, de saccra lehet vagy öt méter a magassága, a szélessége pedig három méter feletti. A jármű önálló helyváltoztatásra is képes, noha nem túl gyorsan, de ez jobb is így, rossz belegondolni, hogy mi történne egy személyautóval, ha áthajtana rajta a felhízlalt Audi. Korszerű extrát is találni a szabadidő-autón, a csomagtér motorosan nyílik és csukódik, ami itt nem luxus, hanem kényszer: a magától lenyíló létra elegáns.
Hirdetés
A jármű értelmére nincs ésszerű magyarázat, közúton természetesen nem használható, prezentációs céllal hurcolni pedig elég macerás a méretei miatt. Abban az esetben, ha a tulajdonos annyira szereti járművét, hogy legszívesebben beleköltözne, akkor itt könnyen megteheti, az utastér egy szoba méretével vetekszik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?