Futóverseny miatt lesznek lezárások a hét végén Budapesten

Futóverseny nehezíti a közlekedést Budapesten a hét végén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elsősorban a Margitszigeten, illetve egyes Duna menti főútvonalakon lesznek néhány órás útlezárások szombaton és vasárnap.

A Margitsziget útjait mindkét nap lezárják, szombaton 6 és 16 óra, vasárnap 6 és 19 óra között.
Szombaton emellett 14 óra és 15:30 között lesznek útlezárások az Árpád hídon, a Budáról Pestre vezető oldalon, a Népfürdő utcában és a Margit-híd Pestről Budára vezető oldalán.
Hirdetés
Vasárnap a város nagyobb részét érintik a lezárások, jóval hosszabb ideig. 9 óra és 12:30 között az Árpád hír, a Bem rakpart, az Alagút, az Attila út, a Szt. Gellért tér, a Műegyetem rakpart, a Pázmány Péter sétány, a Népfürdő utca és az Árpád fejedelem útja kerül lezárásra, 8 és 12 óra között pedig a Budai Alsó rakpartra sem lehet majd behajtani. 12:50 és 15 óra között a Népfürdő utcán, a Margit hídon, a Vizafogó utcán, a Jászai Mari téren és az Árpád hídon lesznek lezárások.
A fentiek ismeretében a hét végén érdemes lesz előre átgondolni, hogy merre indulunk el autóval Budapesten belül, mivel a lezárások környezetében komoly torlódásokra lehet számítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?