Ha autószerelőnek tanulsz, ezt látnod kell!

Megnyílt a Porsche Hungaria Innovációs és Tréning Központja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hatalmas képzési és átadási kapacitással várja az ország minden pontjáról Porsche Hungaria hálózatába tartozó műszaki és értékesítési területen dolgozó szakembereket az új Innovációs és Tréning Centrum.

Komoly mérföldkő az Oktatási és Tréning Centrum, hiszen ezen létesítmény megalkotásával óriási előrelépést hajtott végre a Porsche Hungaria a gépjármű ágazatban az oktatás területén. Magyarország legnagyobb gépjárműimportőreként a vállalat felelősséget érez a hazai járműszerelői, értékesítői és munkafelvevői szakmák iránt, ezért tartja fontosnak, hogy a tudást minél szélesebb szakmai körökhöz eljuttathassa. Nemzetközi szinten is az elsők között épült ilyen tudástárral, oktatási anyaggal, oktatásszervezési és vizsgáztatási rendszerrel, szervizberendezés és alkatrész hozzáféréssel, TV stúdióval is felszerelt oktatási centrum. A Porsche Hungaria tervei szerint évente több, mint 2000 oktatási napot biztosít a Centrum a szerződéses autójavító és kereskedői hálózat számára.
Hirdetés
Ahogyan az innováció legújabb vívmányait a német, spanyol és cseh anyavállalati mérnökeink beletervezik modelljeinkbe, úgy az innovációt nekünk is integrálnunk kell a képzési rendszerünkbe. Büszkén jelenthetem be, hogy ezen integrációhoz a Porsche Hungaria Innovációs és Tréning Centruma minden feltételt megad” – kezdte a beszédek sorát Németh Balázs, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója. „Az Innovációs és Tréning Centrum ajtajai nyitva állnak. A tudás itt van, elérhető és ez a létesítmény várja hálózatunkból azokat, akik szomjaznak azokra a járműipari ismeretekre, melyeknek a birtokában vagyunk” – tette még hozzá Németh Balázs. Az elmúlt egy évben megtapasztalhattuk, milyen jelentős történések zajlanak, melynek hatásai hazánkban is érződnek. Ellátási láncok akadályoztatása és chiphiány sújtja a különböző gazdasági ágazatokat, így a járműipart is. Éppen ezért nagy öröm, hogy egy beruházó úgy döntött, minden nehézség ellenére létrehoz egy ilyen impozáns komplexumot. Ez igazolja egy vállalat jövőbe, emberi tudásba vetett hitét” – mondta dr. Nagy Ádám, a Technológiai és Ipari Minisztérium helyettes államtitkára az ünnepélyes szalagátvágás után. „A minisztérium üdvözöl és támogat minden olyan tevékenységet, amely nem csupán innovatív, hanem piaci alapokon is megtérül. Erőt és kitartást kívánok a Porsche Hungaria vezetőinek, hogy ezt a létesítményt úgy, azon vízió szellemében tudják működtetni, ahogyan ezt eltervezték.
Hirdetés
Markos László, a Porsche Hungaria műszaki és vevőszolgálati igazgatója megköszönte az építkezésben résztvevők kemény munkáját és kiemelte: „ezzel a beruházással olyan létesítménnyel bővült a Porsche Hungaria budaörsi telephelye, mely igazán korszerű oktatást tesz lehetővé. Őszintén reméljük, hogy az ITC hatása hamarosan a gyakorlatban is érződik majd és hálózatunkat naprakész tudással vértezhetjük fel a hagyományos és az elektromos meghajtású autók tekintetében is.” A szervizoktatás és az átadás mellett az Innovációs és Tréning Centrum valódi járműakadémiaként autóipari konferenciák és értékesítési képzések helyszíne is lesz a jövőben, így egy igazán sokrétű és hasznos létesítménnyel lett gazdagabb október 19-én a Porsche Hungaria.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?