Hátraszaltó a parkolóházban – mindez videón

Nem mindennapi manővert hajtott végre a söfőr

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sok parkolóban bénázós felvételt láttunk már, de ilyet még nem!


A következő videó egy nem mindennapi autós manővert mutat be. Egy izlandi teremgarázs biztonsági kamerája rögzítette a felvételt, ahol két srác próbál meg bejutni a lezárt parkolóházba. A behajtással nem volt gond, egy komolyabb gázfröccsel sikerült átkúszni a rácsos kapu alatt. Ezt követően viszont érthetetlen módon ki akartak hajtani, bizonyára rájöttek, hogy elnézték a házszámot. A nagy próbálkozás és kezdeti fennakadás után sikerült a segítségre siető havert is arcon vágni és fenékre ültetni a földön. A sofőr ijedtében és önkívületi állapotának köszönhetően még az ajtót sem tudta kinyitni, egyszerűbb volt neki az ablakon elhagyni az autót.
Hirdetés
Sofőrünk végül minden maradék koncentrálóképességét összeszedve nagy lendületet véve nyomott egy kövéret, amelynek az eredménye egy nem mindennapi hátraszaltó lett. A manőver során senki nem sérült meg, az anyagi kár viszont a becslések szerint közel 10 millió forintot tett ki.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?