Anyósülésen könyörög életéért a meglepett autókereskedő

A NASCAR-bajnok és a kereskedő esete a Camaróval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kereskedő már rendőrt akar hívni, mikor a tesztelő letépi álbajszát, rámutat a kamerákra, és kimondja a varázsigét: Jeff Gordon vagyok.


Jeff Gordon neve itt Európában talán nem annyira ismert, de az Atlanti-óceán túlpartján nemzeti hősként, istenként tisztelik. Minderre azzal szolgált rá, hogy négyszer nyerte meg a NASCAR Sprint Cup bajnokságot, háromszor a Daytona 500 futamot, és 87 futamgyőzelmével harmadik helyen áll a legsikeresebb nascarosok örök ranglistáján. Most a Pepsi kérte fel, hogy készítsenek egy vicces videót főszereplésével, mi pedig örülhetünk, hogy igent mondott.
A filmben egy egyszerű, középkorú, egyterűt vezető férfi (természetesen maga Jeff Gordon álbajusszal, álszakállal és szemüveggel álcázva) kopogtat egy kereskedésnél, hogy megnézné az új Camarót: mielőtt a díler ráveszi a tesztvezetésre, még szerénykedik egy sort képességeivel és az autó erejével kapcsolatban. Miután azonban helyére kerül a kólásdobozba rejtett kamera, Mike (Jeff) átveszi az irányítást, és apait-anyait beleadva prezentálja, mikre képes az autó. Kereskedőnk pedig úgy viselkedik, ahogy azt minden kereskedő tenné ilyen helyzetben. Nagy kérdés persze, hogy ő tényleg nem tud semmiről, vagy remek színészről van szó, de a végeredmény így is, úgy is mókás. Kellemes szórakozást!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?