Hivatalosan bemutatták, de még nem fejeződött be a Range Rover Evoque tesztelése

Feltűnően álcázott Range Roverek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Helló, Világ! Legjelentősebb piacainak nagyvárosait üdvözli az Evoque prototípusok feltűnő színű álcázásával a Range Rover.

Elkezdődött a Range Rover Evoque tesztelésének végső fázisa, miután az autó hivatalos bemutatójára már sor került Angliában. Mivel a több tucat prototípussal még sok ezer kilométert fognak megtenni a közutakon a mérnökök, a cég úgy döntött, ezeket a példányokat hírverésre fogja használni. Sima fekete borítás helyett feltűnő színű mintázattal látja el a háromajtós terepjáró-kupékat a cég, ráadásul azok ajtajára egy-egy nagyvárost üdvözlő feliratot is helyeznek. Ráadásul ami első pillantásra véletlenszerű mintának látszik, az valójában a megfelelő metropolisz GPS koordináták alapján generált térképének részlete. Az autók Londont, New Yorkot, Sao Paulot, Párizst, Milánót, Madridot, Berlint, Sydney-t, Sanghajt és Moszkvát viselik magukon, megjelenésükre az egész világon bárhol lehet számítani. A Range Rover Evoque-ot 160 országban fogják forgalmazni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?