Ismét lecsapott a rendőrdrón, íme a felvételek!

A levegőből figyelték Zala megye legszomorúbb stoptábláját, amit mindenki levegőnek néz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mintha láthatatlan lenne az adott stoptábla, úgy hajtanak el mellette megállás nélkül a járművek Zala megyében, éppen ezért rendszeresen ellenőrzik a levegőből a kereszteződést az egyenruhások. Mutatjuk a legújabb razziájuk eredményét.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai augusztus 31-én célzott akciót hajtottak végre a 7-es számú főút galamboki kereszteződésében, amihez egy drónt is bevetettek. Ezen a szakaszon az elmúlt időszakban több, az elsőbbségadás elmulasztásából fakadó közlekedési baleset is történt, a rövid akció során egyértelművé vált, hogy miért.
Hirdetés
Az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát rengetegen hagyták figyelmen kívül, pedig arra még az útburkolati jelek is figyelmeztetnek. Az akció során az egyenruhások 13 fővel szemben intézkedtek, 11 helyszíni bírságot szabtak ki összesen 115 ezer forint összegben, 2 esetben pedig figyelmeztetéssel éltek. A szabályszegők egy részét csokorba is szedték, alább megtekinthetitek a videót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?