Kattints gyorsan, hogy ingyen mehess vezetéstechnikai tréningre!

Száz autós jelentkezhet a HUMDA ingyenes vezetéstechnikai tréningjére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

November 4-én ingyenes vezetéstechnikai képzést szervez a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. 100 autósnak a zsámbéki DrivingCamp tanpályán. Eláruljuk, hogy hol és mikor tudsz jelentkezni!

Csaknem száz autós vehet részt csoportokra bontva a kétórás képzésen saját autójával. Többek között a szlalomozást, a vészfékezést, a lejtőn és a hegymenetben való közlekedést fejleszthetik a sofőrök szakértő instruktorok közreműködésével. A vízátfolyáson való megcsúszás megfelelő kezelését is gyakorolhatják rántópados tesztpályán, és arról is szó lesz, hogy mit kell tenni hátsó durrdefekt esetén. Az autósok kiismerhetik gépjárművük viselkedését vészhelyzetben. A régóta vezetők és a friss jogosítvánnyal rendelkezőknek is olyan hasznos tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek mindegyike átültethető a hétköznapi közlekedésbe.

A HUMDA autós vezetéstechnikai tréningjére a humdadrivesafety.hu oldalon lehet jelentkezni október 21-én 12 órától.

A rendezvényen való részvétel feltétele a megfelelő nyilatkozatok kitöltése és az előírások betartása mellett az érvényes műszaki engedéllyel rendelkező saját gépjármű, illetve a vezetői engedély megléte. A képzésre kizárólag személyautóval lehet érkezni. "Mindent megteszünk azért, hogy érdemben és tartósan csökkenjen a halálos közúti balesetek száma. Ez közös felelősség, amelyre a közlekedés minden szereplőjének munkájára szükség van." - emelte ki Weingartner Balázs, a HUMDA Zrt. elnök-vezérigazgatója. Hozzátette: "Ezért tartottunk motoros közlekedésbiztonsági képzéseket, amelyen csak idén több mint ezren vettek részt. A gyerekekre is odafigyelünk, országjáró Road Safety programunkon már több mint nyolcvanezren tanulhattak. Teherautósofőröknek is tartottunk képzéseket, de szemléletformáló kampányainkat is érdemes megemlíteni. Az autósok különösen sokat tehetnek azért, hogy kevesebb baleset történjen, így az ő megfelelő képzésük, tudásuk elmélyítése emberéleteket menthet". Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi történik egy ilyen tréningen, akkor ebben a cikkünkben olvashattok a saját tapasztalatainkról.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?