Ingyenes vezetéstechnikai tréning motorosoknak? Íme a részletek!

Országszerte ingyenes vezetéstechnikai tréningeket rendeznek motorosoknak, nehogy lemaradj róla!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pécsett, Mogyoródon, Szegeden, Zsámbékon, Máriapócson és Zalaegerszegen is ingyenes vezetéstechnikai tréningeket szerveznek motorosoknak. Mutatjuk a részleteket!

Idén megduplázza a helyszínek számát, immár hat állomásra látogat el a tavalyi három helyett a HUMDA szervezésében a Moto Safety nevű vezetéstechnikai tréning. Mindez négyszer egy órás gyakorlati tréninget és kétszer egy órás elméleti előadást jelent ingyenesen a regisztrálók számára. Az eseményeken instruktorok segítségével gyakorolhatják a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését a jelenlévők, de a sűrű forgalom helyzeteivel, a kanyarívekkel és a kanyarkombinációkkal is foglalkoznak majd a motorosok.
Hirdetés
A helyszínek egészen jól lefedik az országot, a Pécs-Pogány repülőtéren április 15-én, a mogyoródi Hungaroringen április 22-én, a szegedi repülőtéren május 6-án, a zsámbéki DrivingCamp vezetéstechnikai pályán június 24-én, a máriapócsi RabócsiRingen július 16-án, a ZalaZONE járműipari tesztpályán pedig augusztus 6-án tartják majd a vezetéstechnikai tréningeket, amelyekre összesen 1300 motoros regisztrálhat ingyenesen.

A pécsi, a szegedi, a máriapócsi és a zalaegerszegi helyszínek mindegyikén 200 motoros vehet részt a képzésen, a Hungaroring és a DrivingCamp pályák pedig 250-250 jelentkezőt fogadnak.

Utóbbi két helyszínen előregisztrálhatnak majd azok, akik két éven belül szerezték meg az A, az A2 vagy az A1 kategóriás vezetői engedélyüket. Jelentkezni a HUMDA weboldalán lehet majd, minden eseményre a megrendezés előtt néhány héttel nyitják majd meg a regisztrációt. Az első tréningre várhatóan április 6-tól lehet majd jelentkezni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?