Képregényt rajzoltak a Ford Focusra

Lencsevégre kapták az álcázott új Ford Focus szedánt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik a képregénymánia nem csak Hollywoodba gyűrűzött be. A kamuflázs álcát képregényre cserélték a Fordnál.


Zseniálisan használja ki a kémfotókban rejlő lehetőséget a Ford. Manapság népszerűek azok a képek, amelyek a tesztköreiket futó, álcázott járművekről készülnek. A Ford az új ötletével érdekesebbé tette a kamuflázs mintázatot, sőt, igazából le is cserélte egyfajta képregényt ábrázoló álcára. Persze ez sem rejti el tökéletesen az új autó vonalait.
Hirdetés

A képregény ugye nem rejtette el a hűtőrácsot, de nagyjából az új fényszórók vonala is kivehető, illetve a háromszög alakú ködfényszórók vagy azok házai is feltűnnek, jobban megnézve a képeket. Emellett a motorháztető domborítása, a vállvonal, a hosszabb csomagtartó és az új hátsó lámpák álcázása sem sikerült tökéletesre, mert hosszabb ideig vizslatva a képet ez mind-mind jól láthatóvá válik, ahogy a hátsó lökhárító rajzolata is.

Az új Focust várhatóan a következő hónapban mutatják be hivatalosan. A motorpalettáján az előzetes találgatások alapján három, illetve négyhengeres turbós motorok találhatók majd. Természetesen nem szakad meg az ST vérvonal sem, amely a pletykák szerint 275 lóerővel érkezik majd, valamint az RS sem tűnik el, valószínűleg 400 lóerős motorral debütál majd. Emellett a plug in hibrid és a teljesen elektromos változatokról sem feledkeztek meg a kékoválos márka mérnökei. A szokásos szedán, ferdehátú és kombi mellett megérkezhet a palettára a szabadidő-autós hangulatú Active modell, illetve a luxusra törekvő Vignale változat is. A kereskedésekbe viszont csak év vége felé kerülhet és az észak-amerikai piacra szánt modelleket valószínűleg Kínában gyártják majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?