Kiállítás nyílik Schumacher ereklyéiből

Schumacher személyes gyűjteményét otthonához közel látogathatják majd a rajongók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 91-szeres Forma-1 futamgyőztes német pilóta családja úgy gondolta, szép lenne, ha a rajongók láthatnák Schumacher személyes gyűjteményét.

A szerencsétlenül járt német pilóta állapotáról sajnos semmi konkrétat nem közölnek, 2013-ban szenvedett síbalesetet. Schumacher pályafutása alatt rengeteg ereklyét, kupát, meg persze autót gyűjtött össze, amit most a család egy múzeumba küld. A 91-szeres futamgyőztes pilóta emléktárgyai kerpeni otthonához közel, Kölnben lesznek kiállítva.
Hirdetés
Kezdve a pilóta gokartjaitól, sportkocsikon át Forma-1-es autókig, amiből a kölni Classic Car Centernek is van egy, az 1994-es szezonban Schumacher által vezetett Benetton-Ford B194-5. A tárlat valamikor a jövő év végén nyílik, a múzeum állandó kiállítása lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 01:11
  Permalink

  En is nagyon meglepödtem, mikor hallottam, es nem is tartanam elsöre valoszinünek, hogy igy kimereszkednenek, de vegül is a felesege ennyira nem ismert a nagy plenum elött, lehet, hogy siman megkockaztattak.
  Az illetö uriember nagy Forma-1 rajongo, es megesküdött, hogy öt latta. Azt mondta, hogy nagyon rosszul festett, az, akit latott. Ha tenyleg Schumi volt, akkor csak arnyeka önmaganak….

 • 2017.10.28. at 01:11
  Permalink

  Ez nagyszerű hír lenne, de szerintem ha ennyire az emberek közé merészkedne akkor már tudnánk róla. Nem vagyok benne biztos, hogy sajnos túl sokat javult volna az állapota az elmúlt évben, de legyen igazad.

 • 2017.10.28. at 01:11
  Permalink

  Tud valaki valamit az allapotarol?
  Egyik ismerösömnek a Volt fönöke, na mindegy is a kapcsolatrendszer, Görögorszagban volt nyaralni, es a varosban seta közben lett figyelmes egy parra, akik setalgatnak. A ferfi ismerös volt neki es mikor elhaladtak egymas mellett, akkor latta, hogy az arca kicsit el van torzulva, huzott az egyik iranbya, az egyik szeme is furcsan all, de mintha Schumi lenne…
  Visszafordult es követni kezdte öket, mir a par megszaporazta a lepteit, es nemetül mondta a hapsi, hogy siessünk, mert jönnek utanunk.
  Megesküdött ra, hogy Schumit latta…
  Ezek szerint jarokepes, es ki is mozdulnak otthonrol?
  Amit meg emlitett, hogy a növel kapcsolatban arra emlekezett, hogy szöke, testesebb, majd kesöbb mutattak neki fenykepet a Schumi felesegeröl, es azt mondta, hogy azt a nöt latta a ferfival.
  Szoval jo lenne tudni valamit az allapotarol.

Vélemény, hozzászólás?