Kiszivárgott az új Mustang orra, nézd meg te is!

Egy fórumon bukkant fel a Mustang következő generációjáról egy kép

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokszor mintha szándékosan szivárogtatnák ki egy-egy új modell képeit, amit addig hétpecsétes titokként őriztek. Vajon most is ez történt, vagy ezt nem nagyon akarta még a Ford?

Valószínűleg egy prospektusból származik az a kép, amit a Mustang7G fórumra tettek fel az új, S650 kódnevű Mustangról. Jóval a bemutató előtt, hiszen az autó bemutatóját 2023-ra ígérte a Ford. Sőt, valójában nem csak a már említett fórumon bukkant fel az autó orra, hanem a Ford Authority nevű, kizárólag a kékoválos márkával foglalkozó oldalra is, ám ott egy másik kép látható, amelyen a Mustang motorháztetejét még kamuflázs álca borítja. A képek alapján az evolúció mellett döntöttek a revolúció helyett a mérnökök, bár azért így is jelentős a változás. A Ford Authority képén valószínűleg egy kisebb motoros változat látható, mert a brosúrából kimentett fotón jóval nagyobbak az autó légbeömlői a lökhárítóban, illetve más a hűtőmaszk is. Ráadásul a motorháztetőbe is vágtak egy szellőzőnyílást. Sőt, árulkodó részlet a rendszámtábla-keret is, ami olybá tűnik, mintha európai modellnek szánták volna. Az autót már közúton is teszteli egyébként a Ford, de erősen álcázva. Azonban így is készültek már olyan kémfotók, amelyeken az is látszik, hogy megjelenik a műszerfalon a digitalizáció, de nem a Mach-E-hez hasonló, függőlegesen álló téglalap kijelzőt kap, hanem hagyományosabb, a digitális műszeregységet is magába foglaló, kicsit a vezető felé forduló képernyősort. A tervek szerint tehát jövőre mutatnák be az autót és a 2024-es modellévben kezdődne a forgalmazás, de ha még sok kép kiszivárog, lehet hogy előrébb hozzák a debütálást.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?