Kocka marad a Kia Soul

Megmutatták az első hivatalos képet a Kia Soul új generációjáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Los Angeles-i Autószalonon mutatják be a Kia Soul új generációját, ám előtte egy kis kedvcsináló képpel fokozzák a kíváncsiságot.


Már így is, hogy a teljes autót nem látható a képen, már rengeteg információ leszűrhető belőle. A forma hű marad az eddigihez és egy guruló kocka, pontosabban egy téglalap marad az autó. Viszont még oldalnézetből is jól látszik, hogy látványos lehet a Soul orra, legalábbis a fényszóró felett látható műanyag elem mérgesebb tekintetre utal. A furcsa szerzetből a jövőben is gyártanak majd villanyhajtású változatot, várhatóan 64 kWh-ás akkumulátorral és körülbelül 415 kilométeres hatótávolsággal. Mellette azonban megmaradnak a turbófeltöltéses benzinmotorok is. Várhatóan 2019 első felében érkezhet meg az európai márkakereskedésekbe.
Hirdetés

Állítólag az EX, az LX, az S és a GT-Line felszereltség mellett megjelenik egy új, X-Line változat is, ám ennek részleteiről még nem szivárgott ki semmi. Ugyanakkor már nem kell sokáig várni a bővebb információkra, hiszen november utolsó napjaiban megnyílik a Los Angeles-i Autószalon, ahol minden kiderül az új Soulról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?