Közzétette a maratoni trafizás helyszíneit a rendőrség!

Mutatjuk, hol találhatjátok a Speedmarathon sebességmérőit!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Annyi helyen mérnek a rendőrök ma, hogy egyszerűbb mindenhol nagyon vigyázni. Ha mégis kíváncsi lennél a helyszínekre, mutatjuk hol keresd őket!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a héten fokozott ellenőrzésre kell számítani, amelyen a gyorshajtók kerülnek a rendőrség célkeresztjébe. Ráadásul ma tartják a Speedmarathont, avagy a 24 órás trafizást, amihez lakossági javaslatokat is vártak: előre lehetett jelezni, hogy mely szakaszokon lenne érdemes beüzemelni a kamerákat.
Hirdetés
Eljött a nagy nap, már a helyükön a sebességmérő-berendezések, és ha valaki gyorsan hajt, kattognak a drágábbnál drágább fotók. Mindig érdemes szabályosan közlekedni, ma viszont különösen, főleg azokon a helyeken, ahová a méréseket kérte a közönség. Persze nem mindenhová jutott trafi: a javaslatok közül a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeinek fényében jelölték ki a megyei rendőr-főkapitányságok az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat. A rendőrség hivatalos oldalán, erre a linkre kattintva elérhetők a táblázatok, amelyeken az egyes megyék helyszíneit találjátok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?