Lebukott a BMW 8-as négyajtós verziója, a Gran Coupe

Kiszivárgott fotókon a BMW 8 Gran Coupe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szép folytatás a BMW 6-os Gran Coupe után a 8-as Gran Coupe, ami bár jövő hétig embargós lett volna, néhány fotó mégis kicsúszott róla az internet nevű világhálóra.

Még március végén, a 8-as Cabrio menetpróbáján mutatta meg néhány kiválasztottnak, így például Hamvas Tomi kollégánknak is a 8-as harmadik generációját, a Coupe és Cabrio verziókat követő négyajtós Gran Coupét, melynek fotói azonban a jövő hétig embargósak voltak. Pontosabban lettek volna, de természetesen volt olyan médium, amelyik nem bírt magával, így három fotó már e héten elkezdte bejárni az internetet.
Hirdetés
Ebből a három képből is jól látható, hogy a 8-astól már megismert orr a hosszú tengelytávú, elnyújtott kupés tetővonallal is kifejezetten jól néz ki. A motorpaletta ismerős egységeket ígér az M850i (4,4 liter, V8, biturbó) 530 lóerőt és 750 Nm nyomatékot, a 840d (3,0 literes sorhatos) 320 lóerőt és 680 Nm nyomatékot tartogat, természetesen nem zárható ki az M50d (szintén háromliteres, hathengeres, de négy turbós) megjelenése sem, ami már 400 lóerőt és 760 Nm nyomatékot ad, a kínálatban alap xDrive összkerékhajtással és 8 fokozatú automata váltóval. Az egyéb részletekkel és a további fotókkal a jövő heti embargó után jelentkezünk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?