Macan Turbo S helyett Performance Package

40 lóval gyarapodott a csúcs-Macan ménese

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Messze nem csak többletteljesítményről és jobb gyorsulásról szól a Macan Turbo Performance Package opciója, bár természetesen ezekről is.

A Performance Package megrendelésével a kisebbik Porsche SUV 40 lóerővel erősebb, mint a Macan Turbo, a Cayenne esetében pedig 50 lóerő a különbség a Turbo és a turbo S között. Persze semmi nem múlik az elnevezésen, a lényeg, hogy a legerősebb Macanban immár 440 lóerő ficánkol, 50 newtonméterrel több, azaz 600 newtonméteres nyomaték társaságában. Ez és az alapáron járó Sport Chrono csomag 0,4 másodperces javulást eredményez a százas sprintidőben, ami így már csak 4,4 másodperc.
Hirdetés
A Performance Package részeként elöl 30 milliméterrel nagyobb átmérőjű, 390 milliméteres féktárcsákkal továbbfejlesztett fékrendszer, 15 milliméterrel ültetett karosszéria, sportkipufogó és még sportosabbra hangolt futómű is jár. Felárért légrugózás, 21 colos kerekek és LED fényszórók is kérhetők a csúcs-Macanhoz. Ezenkívül csupa-fekete bőr-Alcantara kárpitozás is kérhető karbonbetétekkel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?