Megnyitotta kapuit az Automotive Hungary

11 ország, 300 autóipari kiállítója a Hungexpón

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Harmadik alkalommal kerül megrendezésre Kelet-Közép-Európa legnagyobb nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítása, az Automotive Hungary.


A magyar autós világ méltán lehet büszke az Automotive Hungary rendezvényre, hiszen a régió legnagyobb szakkiállítása. A kiállításnak tavaly csaknem 10 ezer szakmai látogatója volt. Egy igazi üzleti fórum, ahol megtalálható mindenki, aki számít a szakmában, és a járműgyártás teljes folyamatát lefedi a tervezéstől a kivitelezésig. Betekintést nyerhetünk a gyártási folyamatba és nyomon követhetjük, hol tart a piac. A négy, Magyarországon gyártóbázissal rendelkező márka: az Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki is képviselteti magát a rendezvényen, és idén először a BMW is felállította standját, ahol legújabb elektromos autóik is kiállításra kerültek. Az autógyárak mellett első, másod- és harmadkörös beszállítók is részt vesznek a kiállításon. A sorok között járva, valóban mindent megtalál az ember, amit valaha keresett autós témában. A külföldi cégek között idén első alkalommal itt vannak a török gyártók és fejlesztők is.
Az Automotive Hungary berkein belül társrendezvény az Autótechnika – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás is, így idén 11 ország 300 kiállítója teszi tiszteletét a kiállításon és fórumon, ami 15%-os bővülést jelent tavalyhoz mérten. A kormány nem győzi kiemelni az autóipar fontosságát Magyarországon, mióta az húzóágazattá vált. Ez abban is megnyilvánult, hogy Szijjártó Péter Külügyminiszter nyitotta meg a kiállítást.
Egy külön pavilonban az autósport világával ismerkedhetnek meg a kilátogatók az 5. Autó+Motor+Sport Expo keretein belül. A kiállítás felsorakoztatja Magyarország legsikeresebb versenyautóit és motorjait. Találkozhatunk a Michelisz Norbit is versenyeztető Zengő Motorsporttal, a Talmácsi Racinggel és szinte az összes Európa- és Magyar-bajnokkal, a teljesség igénye nélkül Kiss Norbival, Kárai Tamással, Szabó Krisztiánnal, Szántó Nikolettel vagy akár Rónai Tamással.
Hirdetés
A kiállítások október 28-30. között, előzetes regisztráció esetén ingyenesen látogathatók.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?