Minden eddiginél exkluzívabb autókkal bővül a MOL Limo flottája

Már kupét is bérelhetsz a MOL Limo flottájából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hazai gyártású autókkal, a négyajtós kupé Mercedes-Benz CLA-val és annak Shooting Brake változatával bővül a MOL Limo flottája.

Úgy tűnik, nincs megállás a MOL Limónál. Miután a nyáron elektromos smartokkal bővült a flottája, majd nemrégiben benzines Volkswagen up!-jait Kia Picantókra cserélte, most a flotta másik végletét bővítette. A már eddig is megtalálható Mercedes-Benz A-osztállyal rokon CLA és CLA Shooting Brake modellekkel bővül a budapesti autómegosztó flottája.
Hirdetés
Azt mondják, a karácsonyi vásárlási dömpingre érkeznek az eddigieknél nagyobb csomagterű modellek, s a számmisztika sem áll távol tőlük: december 10-én állt forgalomba a 10 darab Mercedes-Benz CLA és a szintén 10 darab Mercedes-Benz CLA Shooting Brake. Mindkét modell "Made in Hungary" termék, hiszen a CLA-k csakis Kecskeméten készülnek, az ablakkeret nélküli ajtós, fiatalos, avantgárd formájú "életstílus" modellek a MOL Limo flottájának leginkább előkelő tagjaiként percdíjak szempontjából is a leginkább "exkluzívak", az új modellek havi díjas konstrukcióban 119, alkalmi felhasználás esetén 129 forintos percdíjjal használhatók. „A Limo flotta bővítésekor ezúttal is a felhasználók visszajelzéseit vettük alapul, így egy olyan modellre esett a választásunk, amely nagy csomagteréből adódóan ideális nemcsak a karácsonyi, de egy hétvégi nagybevásárlás intézése során is. Nem utolsó sorban gondoltunk azokra is, akik néha napján kiruccannának a városon kívülre, akár a családdal, hiszen ebben az autóban már akár négyen-öten is kényelmesen utazhatnak” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.
„Megtisztelő számunkra, hogy a MOL Limo felhasználói már több mint egy éve választhatják a Mercedes-Benz nyújtotta vezetési és utazási élményt. A flottába újonnan bekerülő CLA és CLA Shooting Brake modelleket kizárólag hazánkban gyártják, ám a világ közel 200 országába jutnak el. Örömmel tölt el, hogy a magyar utakon is egyre többen utazhatnak rendkívüli biztonságban és kényelemben a MOL Limo flottabővítésének köszönhetően” – mondta Reinhard Münster, a Mercedes-Benz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. Decemberben a MOL Limo szolgáltatási területe is bővül: ezentúl a XI. kerületi Madárhegy városrészben, sőt Kőbánya-Kispest bizonyos részein élők számára is elérhetővé válik a szolgáltatás. Kevésbé jó hír, hogy "a szolgáltatás további fejlesztése érdekében" a MOL Limo emeli az alkalmi felhasználók számára megszabott percdíjait. A kétajtós, kétszemélyes smartot az eddigi 69 helyett 75 forintos percdíjért, a négyajtós változatot, a VW up!-ot, VW e-up!-ot és a Kia Picantót 77 helyett 85 forintos percdíjért, a Mercedes-Benz A-osztály modelleket pedig 111 helyett 119 forintos percdíjért használhatják a felhasználók. A havi díjas felhasználók továbbra is változatlan áron érik el a szolgáltatást. Így a kétajtós, kétszemélyes smarttal percenként 59 forintért autózhatnak, a négyajtós változat, a VW up!, VW e-up! és a Kia Picanto ára pedig azonos, 66 forint/perc, aki pedig a magasabb kategóriájú Mercedes-Benz A-osztály modellel szeretne autózni 99 forintos percdíjért teheti meg továbbra is.
A MOL Limo szolgáltatása folyamatosan fejlődik, idén jelentősen bővült a közösségi autószolgáltató flottája és kiszolgálási területe is. Mára az eredetileg 300 autóval induló Limo flottája 470 járműből áll, ezzel párhuzamosan növekedett a szolgáltatás lefedettsége is. A MOL Limo szolgáltatási zónája 60 km2-ről 80 km2-re bővült az elmúlt több mint másfél évben. Sőt idén a MOL Limo a magyar autómegosztók közül egyedüliként alakított ki dedikált parkolóhelyeket a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?