Mindjárt itt az új Suzuki Ignis

Vadonatúj Ignist hoz Párizsba a Suzuki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Amekkora durranás volt itthon a megjelenése, olyan csendben tűnt el a kínálatból az Ignis, ám hamarosan ezt a típusnevet is leporolja a Suzuki.

Európában a Párizsi Autószalonon debütál, és akár már januárban a kereskedésekbe kerülhet a vadonatúj Suzuki Ignis. A tanulmányváltozatában, idén Genfben még IM-4 néven kiállított újdonság első- és összkerékhajtású kivitelben egyaránt kapható majd, a Balenóból ismert erőforrásokkal.
Hirdetés
Az 1,2 literes benzinmotor mellett az új Ignishez is választható majd a villanymotorral is ellátott kivitel. Kis túlzással ez is hibridnek nevezhető, bár a pár lóerős villanymotor csak induláskor segít be a hajtásba, ami persze így is megmutatkozik a csekélyebb fogyasztásban. Hiszen az akkumulátor is szerény, nem növeli érdemben az autó kis tömegét. Vagyis a Suzuki a bevált úton haladva tovább bővíti kicsi és gazdaságos típusainak kínálatát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?