Most te mondhatod meg, hol mérjenek a rendőrök!

Várja a rendőrség a javaslatokat, hol helyezzenek ki traffipaxokat!

Az összes sebességmérő műszert élesíti a rendőrség április végén, és örömmel várják a javaslatokat, pontosan hová helyezzék ki őket!

Idén is meghirdette a Speedmarathont a rendőrség, és Európa több országához hasonlóan a magyar hatóságok is az összes sebességmérővel kint lesznek az utakon árpilis 19-én 6 és április 20-án 6 óra között. Az eddigi tapasztalatok alapján finoman szólva is sikeresnek mondható az akció, hiszen a Police.hu tájékoztatása szerint a korábbi akciók napjain a járművezetők 95 százaléka a megengedett sebességhatáron belül közlekedett.
Hirdetés
Csakúgy, mint a korábbi hasonló ellenőrzések alkalmával, a hatóságok ezúttal is várják a lakosság véleményét, hogy pontosan hová helyezzék ki a traffipaxokat. A rendőrség kiemeli, hogy figyelembe veszik majd a javaslatokat, de a végső döntést a vármengyei rendőr-főkapitányságok fogják meghozni az adott helyszínek adottságai ismeretében. Ha te is szeretnél beleszólni a döntésbe, akkor április 8-áig, 12 óráig küldhetsz javaslatokat a vármegyének megfelelő e-mail címre, ezeket ide kattintva találod meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?