Mozifilm készül a Knight Riderből, de milyen autó lesz KITT?

Végre nagyvászonra költözik a Knight Rider

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínűleg a legtöbb autóbolond életében mély nyomot hagyott a Knight Rider sorozat, és benne a fekete, beszélő Pontiac. Hamarosan a moziban újra felbukkan a cím.

Ám az jó kérdés, hogyan is tér vissza a Knight Rider. Milyen autóból készítik a csodamasinát, és ki vezeti majd? A Deadline hasábjain jelent meg némi információ arról, hogy jön a film, de sajnos elég szűkszavúan. Annyit lehet tudni, hogy James Wan (Halálos iramban 7, Aquaman) rendezi, a forgatókönyv pedig TJ Fixman tollából születik majd meg, aki korábban videójátékok sztorijait vetette papírra, vagyis monitorra. Az eredeti sorozatot 1982 és 1986 között forgatták David Hasselhoff főszereplésével, de valószínűleg a filmben már nem ő és a klasszikus Pontiac Firebird Trans Am lesz a főszereplő. Logikus lenne egy amerikai izomautót választani a szerepre, habár napjainkban egy villanyautó sem lenne meglepő. Fájna, ha lecserélnék a fekete fényezést, így az szinte borítékolható, hogy marad. Az ezernyi kapcsoló és kijelző helyett pedig valószínűleg a digitális kijelzők elevenednek majd meg az utastérben, bármilyen autóra is essen a készítők választása. Szintén furcsán hatna, ha nem egy kétajtós kupét jelölnének a szerepre, szóval arra is lehet számítani, hogy marad a sportautós karakter. Egyelőre azonban még egy fél mondatot sem árultak el arról, milyen autók jöhetnek szóba. TJ Fixman is csak annyit nyilatkozott, hogy gyerekkorában imádta a sorozatot, ezért most legszívesebben átlépne egy időkapun a múltba és adna egy ötöst a 8 éves önmagának. Reméljük hamarosan több információ érkezik a filmről.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?