Nem lesz drágább a benzin, marad az árstop!

Tovább marad a 480 forintos hatósági ár, mutatjuk meddig!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Orbán Viktor a hivatalos Facebook oldalán jelentette be először, hogy a kormány az árstop meghosszabbításáról döntött. Mutatjuk a részleteket és az aktuális beszerzési árakat.

Orbán Viktor miniszterelnök ismét a közösségi médián keresztül osztotta meg a fontos információt, a kormány mai ülésén arról is döntöttek, hogy az üzemanyagokra és egyes élelmiszer-típusokra vonatkozó árkorlátozó intézkedéseket meghosszabbítják. A miniszterelnök elmondta, hogy az áremelkedés elsődleges oka a háború, ennek hatásától igyekeznek a "benzinárSTOP és az élelmiszerárSTOP" segítségével megvédeni a magyarokat.

Döntésük értelmében a korlátozások július 1-ig még biztosan maradnak, a további meghosszabbításról később még tárgyalhatnak.

Ennek következtében a 95-ös benzin és a normál gázolaj ára a magánszemélyek számára tehát mindenképp marad a megszokott 480 forintos árszinten még legalább egy hónapig, ám ez a beszerzési árakat, a prémium üzemanyagok árszabását és a fuvarosokra is vonatkozó nagykereskedelmi árakat továbbra sem befolyásolja. Szerencsére most pénteken ezen a téren sem várható változás, így a Holtankoljak.hu is csak emlékeztetőül írja, hogy

az ársapka nélkül a 95-ös benzin literjét 591 forintért, a gázolaj literjét pedig 674 forintért tankolhatnánk.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?