Új nevet vesz fel a Jaguar Land Rover

Nevet vált a Jaguar Land Rover

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mostantól JLR lesz a cég hivatalos neve, a Land Rover márkát pedig nyugdíjba küldik.

Bár a brit gyártót már eddig is gyakran emlegették rövidítve, mostantól a JLR a cég hivatalos neve lesz. A terv az, hogy négy márkára osztják a kínálatot: a Range Rover, a Discovery és a Defender önálló márkává válik a Jaguar mellett, míg a Land Rover márkajelzést a továbbiakban nem alkalmazzák. A cég kreatív igazgatója, Gerry McGovern szerint csak alkalmazkodnak a valósághoz. „A vásárlók eddig is azt mondták, hogy van egy Range Roverjük.” - mondta, majd azt is hozzátette, hogy az olyan típusjelzések, mint a Land Rover Range Rover SV Autobiography, eddig sem működtek igazán.
Hirdetés
Azt mondják, az elsődleges cél az új márkákkal és vállalati arculattal az, hogy a nevek szintjén is tisztább helyzetet teremtsenek a választékban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.04.20. at 23:48
    Permalink

    Megszűnik a Land Rover, mint márkanév??? :O

    Valami olyasmit csinálnak, mint a SsangYong, de ott tulajváltás volt. Itt nem igazán értem, de a gyenge eladásokra gondolok: némi bűvészkedésre kényszerülnek, hogy felfuttassák. Érdekes…

Vélemény, hozzászólás?