Új zászlóshajó a Fordnál, íme a Taurus

Hivatalosan is bemutatkozott a Ford Taurus 

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford Taurus az idei Sanghaji Autószalonon mutatkozik be, a gyártó azonban már most lerántotta a leplet a márka új zászlóshajójáról.


A Ford az új Taurust a következőképpen pozicionálta a piacon: "Egy prémium limuzin az igényes kínai üzletembereknek". A Ford ezzel most először alkotott olyan modellt, amely kifejezetten a helyi piaci igények kielégítését szolgálja.
Hirdetés

A belső térre az "intelligens tervezés" jellemző, melynek eredményeképpen teljes panoráma napfénytető és több mint 25 "intelligens" rakodóhely, továbbá nagyméretű hátsó tér várja az utasokat. A teljesítményt egy 2,7 literes EcoBoost V6-os benzinmotor szolgáltatja, melynek jellemzőit jelenleg még titkolja a gyártó. A 2016-os Ford Taurust a nem rég nyitott Changan Ford Hangzhou összeszerelő üzemben fogják gyártani, melyet 760 millió dolláros beruházásból építettek. A Fordnak ez a hatodik üzeme Kínában, ahol évi 250 ezer kékoválos modell gyártása biztosított.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 19:01
    Permalink

    2015. április 23., csütörtök 11:03 (tegnap)
    “A Ford Taurus az idei Sanghaji Autószalonon mutatkozik be, a gyártó azonban már most lerántotta a leplet a márka új zászlóshajójáról.”

    Ezt hogyan kell érteni? A sanghaji szolon nem április 20-án hétfőn kezdődött?

Vélemény, hozzászólás?