FIAT SEICENTO

Futott kilométer: 79 900 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Tetszik - a sok meglepetés: Gyorsulás, lassulás (azaz dinamizmus), parkolás, fogyasztás, olcsó szervizelés, külső méreteihez képest jó pakolhatóság. Hibái: törésteszt 1,5*, nem az esztétika csúcsa, 5 felnőttnek karcsú a hely :)

Használó

Születési éve: 1974

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 3

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 60.000 Km-nél kellet a kipufogó csövet cserélni a katalizátortól a hátsó dobig, mert elrohadt. Ez saválló acélból 12.000,- Ft volt munkadíjjal együtt,Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: A váltó ragadt meg 79.900 Km-nél. Azelőtt már fütyült 5.-ben, de "nagy tudású" szerelő (rokon: ne higgy nekik, csak mert családtagok)) azt mondta, hogy hajtsam nyugodtan, majd egyszer csak ki kell cserélni. Azt nem mondta, hogy esetleg a váltóolajat kellene megnézni. Na ennek jött volna el az ideje 80.000-nél, de addigra megragadt az M5 egyik pihenőjébe (szerencsére) kiállás közben. Trailerrel elszállítottuk, majd váltó kiszed: benne 1,5 dl olaj a 2,5 liter helyett! Szervíz: (30.000,- Ft szállítással) teljes váltó - és ha mát ott vagyunk - teljes kuplungcserével, olajjal, baráti áron, munkadíj nélkül összesen kb. 110.000,- Ft. Tanulópénznek kicsit sok, de ha azt nézzük, hogy életben maradtunk 3-an... hálás vagyok neki és a megalkotóinak. Összességében imádom.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Garancia már lejártJavítás összege: 50000 Ft. Leírás: Nagyon szeretem. Az 1,5 csillagos töréstesztet szem előtt kell tartani. Egyébként, ahogyan nyomom, úgy megy, rendkívül dinamikus, a fékek meglepően jól szuperálnak, az autó kis súlya ellenére. Elő 2 felnőttnek és hátul akár 3, 10 év alattinak is kényelmes utazást biztosít hosszabb távon is. Meglepően jól pakolható - a hátsó üléseket lehajtva egy egész franciaágyat vittem el benne (szétszedve, matracokkal, kedvessel).A Balatonra teljes cuccal és 2 db MTB-al (első kerekeiket kiszerelve) mentünk le. Mindvégig jól teljesített, jól parkolható, igazi kedvencünk lett. Az első fékeket 6.000,- Ft-ért cserélték ki munkadíjjal együtt.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem