NISSAN MICRA

Futott kilométer: 166 000 km

Vegyes fogyasztás: 5.7 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Ha hidegvolt ,azért ha meleg volt akkor meg azért megy olyan jól ,soha sem veszem észre hogy valamiért vacakolna,let hogy azért mert betartom a rendszeres olajcserét Minőségi olajjal ,nem TESCO gazdaságossal! és a Shell nél Tömöm meg .Mindig nyugodt szivvel,lélekkel ülök bele a leghosszab utak előtt is mert tudom hogy ugyanúgy haza is hoz,mint ahogy elvisz.hiba lehetőség kizárva! . . . (Max.kivéve ha egysávba haladok a szembejövő kamionnal. :)))

Használó

Születési éve: 1976

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 5.9 liter

Fogyasztás országúton: 5.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5.7 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása:

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Garancia már lejártJavítás összege: 4000 Ft. Leírás: Az első lengés csillapítók kissé 'alulméretezetteknek' tünnek számomra ami persze nem baj csak egyből észre lehet venni ha hanyatlásnak indulnak,egyből magával viszi a gumikat ,menetstabilitást..hozzá téve a " magyar utak minőségét figyelembe véve ezen folyamatokon az sokat gyorsít. . . !! " :((

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Eggyetlen konstrukciós hiba ami zavar a kétajtós változatban (mivelhogy kicsit nagyobb ajtaja van a négyajtósénál,ezért nehezebb is.Amit talán figyelmen kívűl hagyhatott a tervező ,és a "zsanérokat" meghagyta a négyajtós típusúra,ezért ebből eredően néhány száz "enyhecsapkodásután is érezhető ajtólógások vannak ám!!! . . . . (érdekesség az hogy a népítéletszerint is valóban szuper kis járgánynak minősítik többnyire,de sok emberkét zavarja a benzinszintmérő "érdekesség" (hogy bizonytalan,ami Sztem meg pont hogy nem) ezzel ellenben erről a kis ajtólógásról viszont egyáltalán nem beszél senki...meglehet Ők is eggyütt 'vetemednek' tudtuk nélkül ehhez a kis sunyi hibához!!! :))):)))

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem