AUDI A8

Futott kilométer: 280 000 km

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Egy nagyon szép külsejű autónak tartom a mostani hipermodern autók között is,nagyon eltalálták a formáját. Tekintélytparancsoló ,izmos karosszéria,szép belsőtér. Nagyon kedvező a fogyasztása a nagytestvéréhez képest,és viszonylag olcsón fenntartható. A motorteljesítménye viszont erőtlen a nagy karosszériához,dehát valamit valamiért,végül is nem versenyló.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8 liter

Fogyasztás országúton: 12 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 1.A tempomat meghibásodása:-Audi szakszervizben méregdrága órabérért / több órán keresztül..../megállapították hogy rossz ....amit eleve tudtam hisz azért vitttem oda. Meg akarták bontatni a váltó elektronikát,plusz horror árért,így inkább tempomat nélkül használom. Megjegyzem ,nem mint ha hiányozna-). 2.Futómű alkatrész elhasználódás-alsó lengőkar ,gumi porvédők,csapágy /részben a vezetési stílusomtól ,és az utak állapotától/. Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Az AC pumpa meghibásodása miatt,nem kapott a motor üzemanyagot. De ezt részben az is okozta hogy túl sokszor az utolsó deciliterig hajtottam az autót a benzinkútig amitől kikészül ha rendszeresen végzi az ember.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Garancia már lejártJavítás összege: 120000 Ft. Leírás: A futómű erős igénybevételnél / árkon ,bokron Budapesti útfelbontások között-)/ használva szinte ismétlődve mindig ugyanazok az alkatrészek nyiffannak ki: pld.- alsó lengőkarok,gumi porvédők,csapágy. Utángyártott alkatrészekkel nem vészes a javítás,persze eszébe se jusson senkinek szakszervízbe vinni,egy közepes tudású vidéki szerelő negyedáron elvégzi a munkát...ha nem kevesebbért.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem