VOLKSWAGEN GOLF III

Futott kilométer: 225 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A gyári fényszórók nem az igaziak, előre bi-xenonnal,hátra pedig ledes lámpákat ajánlok és biztos a fényhatás! A gyári üvegtető kiváló! A kárpitom szakadásmentes, soha nem volt cserélve. Egy nagyon jól összerakott, németországból behozott autót fogtam ki. Soha semmi problémám nem volt vele. Féktárcsát is csak azért cseréltem, hogy az új betétek egyenesen kopjanak! Hátsó fékmunkahengert kelett cserélni, mert csöpögött az olaj. Ezenkívül vizpumpát, termosztáttal, kábelkorbácsot és gyertyákat cseréltem benne. mind az elöregedéstől lett cserés, Azt hiszem h egy 17éves autónál illő már ezeket cserélni. A mai autók 10évesen már széthullanak, szétrohadnak, ez még mindig egybe van! Gyári fényezése van, sehol, semmi baja. Évi 2 vaxolás mindig kell és megőrzi a minőségét. Nem új autó! Ehhez képest még mindig kevesebbszer volt javítva mint a családba az új ford mondeo, vagy nissan micra!! ELNYŰHETETLEN ha rendszeresen karba van tarva. Fogyasztás nyáron 98ból 6 alatt meg van, télen 7 felett kicsivel. 95-öt nem tankolok bele, dadog tőle, hidegen fullad. 98al semmi probléma!

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7.3 liter

Fogyasztás országúton: 6.1 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: 1 alkalommal hagyott cserben, de akkor is hazahozott!! Másnap reggel nem indult, jeladót cseréltünk benne, ami kb 20e ft-os tétel volt. Ezeken kívül csak a kopó alkatrészeket cseréltem, soha semmi gondom nem volt ezzel az autóval, megbízható társam a mindennapokban! Többen dicsérik az állapot miatt! egy új swiftért nem adnám oda az biztos!!Leírás: Ha le akar robbanni, akkor is megvárja míg hazaérünk... :)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Mindenkinek ajánlom, persze nem a lepukkant, széthajtott példányokat, minden auztóból van ilyen, de ránézésre az ember tudja, hogy egyben van e!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem