OPEL ASTRA F

Futott kilométer: 350 000 km

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

A lényeg persze kinek milyen igénye van ,milyen autója volt előtte,egy jó állapotú vagy egy széthajtott autót sikerült megvennie. Nekem sikerült egy külföldről behozottat megvenni Magyarországon én voltam az első gazdája 195 000km volt benne 8évesen. Aki olcsóbb autót,és megbízható aútót akar venni az F Astrát vegyen.Nagyon kis fenntartási költség a beszerelt alkatrészek is jól bírják,könnyű javítani (javíttatni) ,bármelyk szerelő szívesen javítja. Nagyon jó a fogyasztása Horvátba mikor mentünk 4.6l egy tankal több mint 1000km-mentünk.Városba átlagba max 6-de szinte soha nem fogyaszt annyit csak télen mikor sokat járatja az ember hogy ne hűljön ki a kocsi.Ami egy kicsit húzós mivel Isuzu motorom alapból a japán alkatrészek nem olcsók Hűtő 40 000ft opel motoroshoz 20 000ft. generátor jav 30 000ft opl 15000ft nagyjábol ennyi.de őszintén megmondom ettöl soha ne legyen rosszabb autóm, mai napig megvan most tervezem a cseréjét mert kinőttük,viszont a mai megbízhatatlan autó típusok melett lehet inkább összehúzzuk magunkat minthogy a gatyám ráköltsem egy nagyobb szarra.

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6 liter

Fogyasztás országúton: 4.8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: 200 000km után teljesen meghalt a kuplungja,de a szerelőig még elvitt,mivel japán motoros komplett kuplongozás munkadíjjal 50 000ft-be fájt.Lerobbanás oka: elektromos rendszer 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Akkumlátor probléma volt,de részben az én hibám volt,már reggel nyöszörgött (-10fok) 4-éves volt már az aksi.meg is vettem az aksit bent volt a csomagtartóba a feleségem kitett a munkahelyemen elment a boltba és szolt hogy mikor bevásárolt nem indult már ujra a kocsi.A főnökömet megkértem hagy mennyek ki mert a feleségem lerobbant.kimentem kicseréltem az aksit és már ment is.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: A kuplung amint már előbb írtam is.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem