DAEWOO NUBIRA

Futott kilométer: 99 192 km

Vegyes fogyasztás: 7.8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Az előző autó után (Hyundai Pony) hatalmas színvonalbeli ugrás felfelé. Méreteiben is sokkal nagyobb, ami érezhető is az utastéren (magam mögött keresztbeteszem a lábam - 175cm), a csomagtartó még 1 hétre 4 főre is elég. A gyári 8 hangszóró Blaupunkt fejegységgel hihetetlen szépen szól, autópályán kicsit fel kell tekerni, de városban-országúton nagyon klassz! A fogyasztás csak nagyon kirívó esetekben megy 10l tájára, pl több órás dugóban állás után, vagy tartós hegymenetben 4 fővel koppig pakolva. Hibája talán csak a váltó lehet, a hátramenetet néha csak másodikra veszi be, elsőre félúton megakad, ezt leszámítva minden hibátlanul működik.

Használó

Születési éve: 1988

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 6.9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Az autót 4 hónapja vettük, átvétel után előjöttek az apró hibák, azokat csináltattuk meg. Pl.: csomagtartó izzócsere, légszűrő csere, riasztó elemcsere, majd új riasztó beszerelése, komplett fékbetét csere, kulcs elemcsere, egyéb filléres apróságok.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 24000 Ft. Leírás: Az autó amikor elhoztuk az előző tulajtól, átnéztük, és kiderült, hogy nagyon kopottak a tárcsafékbetétek, amiket kompletten cseréltünk is.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Az oldallégzsák sofőr ülés alatti kábele kontakthibás, a hiba kiütése után az első ülésmozgatás után azonnal kigyullad a légzsák hiba visszajelző lámpa. Hozzánk világító visszajelzővel került az autó. 1, hiba kiüt, minden ok 2, ülésmozgatás után megint világít, hiba kiüt, ok 3, ismét ülésmozgatás pár nap múlva, lámpa világít; Akku le, kábel szét, majd maratás után újra össze, szigszallagos rögzítés, azóta is minden ok.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem