MAZDA 3

Futott kilométer: 60 000 km

Vegyes fogyasztás: 8.1 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Én főleg Bp-en használom, ezért egy kompakt, dinamikus autóra van szükségem, aminek van stílusa. A Mazda3 ilyen, az enyém Sport TX felszereltségű BOSE hifivel. A belső kialakítás minősége nagyon igényes, kellemesen sportos, az űlés derék támasza lehetne jobb. Az 5 ajtós kivitel nagyon jól pakolható, hátsó ajtóra 3 kerékpár kényelmesen felszerelhető és mélygarázsnál ez óriási előny a tetőcsomagtartóval szemben!

Használó

Születési éve: 1975

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 8.5 liter

Fogyasztás országúton: 7.8 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.1 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Átalakítottam E85-ösre elsősorban a környezetvédelem miatt. Jók a tapasztalataim, nincs probléma a hideg indítással és az autó dinamizmusa is jobb lett +6% Nm és LE, ami főleg az alacsonyabb fordulatszám tartományban teszi az autót dinamikussá. E85-el használva vidéki utak során jön elő az árelőny. Nekem városban rövid szakaszokon is stabilan jön az 5% megtakarítás - és a fordulatszámmérő teljes tartományát használom, nem csak 3000-ig!!!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Az alkatrészek nem a legolcsóbbak, de az autó jól és könnyen szerelhető. Ha valaki nem ijed meg egy levegőszűrő, pollenszűrő cserétől, akkor munkadíjon megspórolhatja a magasabb alkatrész árakat. (levegőszűrő: 3.300, olajszűrő: 1.300, pollenszűrő: 5.900 Ft, olajból csak Mobil1 0w30 3.300/liter 10.000km-enként!!!)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem