PEUGEOT 307

Futott kilométer: 110 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.65 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Hatalmas. Én is az vagyok és remekül elférek benne. 8 évesen is divatos, szeretem a formáját, színét. Nem gagyi műanyagokat használtak fel benne, semmi sem zörög, kattog. Nagyon jól variálható, szinte minden elfér benne. Telerakva, megpakolva is elég erős a motor, mely városban sem fogyaszt többet 7 liternél. Ez természetesen függ a lábunktól is, de türelmesen vezetve remekül el van ennyi anyaggal. Ajánlom mindenkinek, még nem csalódtam benne. Vétel előtt nem ismertem az előző tulajok kilétét, használati módját, de a számítógépre csatlakozás után kiderült, hogy semmi különösebb problémája sem volt. Azóta sem. Úgy gondolom, hogy az autónkra is ugyanúgy oda kell figyelni, mint saját magunkra. Mindig időben megkapta az illendő cseréket, karbantartásokat, s úgy látszik, meg is hálálja...

Használó

Születési éve: 1978

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7 liter

Fogyasztás országúton: 5.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.65 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom

Meghibásodás leírása: Középkonzolon kiégett egy led, valamint egy csatlakozást meg kellett mozgatni, mert rosszul érzékelte a hűtőfolyadék szintjét a számítógép.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Nincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Elfelejtik közölni a Dizel Peugeot tulajokkal, hogy ezek a gépek a kormolás elkerülése végett additív folyadékkal, és részecskeszűrővel üzemelnek. Ennek cseréje 80.000 km-enként esedékes, jelenlegi ára 160.000 Ft körül mozog. Azonban az intervallum kitolható, ha állandóan teletankoljunk az autót (a sz-gép a tanksapka levételét érzékeli, és mindig annyi additív anyagot juttat a rendszerbe, mintha tele lenne). A szervizben egyébként 1x-2x szívesen töltenek 1 liter folyadékot a rendszerbe, ami igy további 20-25.000 km-t megtud még tenni, és anyagilag sem vágja hasra az embert. Használtautó vétele előtt a részecskeszűrő cseréjéről mindenképp bizonyosodjunk meg, ugyanis ez remek alkualap lehet a továbbiakban.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem