VOLKSWAGEN POLO IV

Futott kilométer: 111 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.3 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

kívül-belül szép. fenntarthatatlan,minden elromlik,nem találják mi miért, aztmondják nem is rossz, fizesd ki a diagnosztikát, majd nem indul be... azt mondják ráteszik megint gépre, ha kifizeted... hát még jó, azért jöttem, és nem tudok elmenni... majd átadják az új diagnosztikát, hogy hibátlan... majd 4km megállsz, és megint nem indul... stb... ABS-egység elromlott, ajtózárak elromlottak, biztonságiöv visszahúzók elromlottak, vízhőfokjeladó elromlott, benzinpumpa, gyújtótrafó, cserélhetetlen lámpatestbe rohadt kiégett izzók a pótféklámpában 4évesen...kuplung, fékek, akku, vezérműszíj-vízpumpa,ékszíj. Ha nem üzemi hőn van a motor, 2450fordulatnál kigyullad a motordiagnosztikás lámpa, 5db 5000ft-os kitöröltetés után mondta a szervizes, ne foglalkozzak vele, csak utaljam a pénzt neki... Féklámpakapcsoló-hiba, aztmondják típushiba... csak mikor elromlik, addig ég, míg le nem merül az aksi...elektromos ablak kapcsoló hiba- jobb ablak felhúzása áthajolós...mondtam a stopposnak,nem az jön amire gondol, az ablakot húznám fel... CSAK erős idegzetűeknek... Többieknek Suzukit!

Használó

Születési éve: 1971

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 1

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 7.5 liter

Fogyasztás országúton: 7.1 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.3 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 6 lerobbanás

Meghibásodás leírása: van még alkatrész rajta ami működik? több márkaszervíz, tehetetlenek,lehetetlenek... annyira bonyolult az autó, hogy nem értik sehol mikor, miért mi lehet épp rossz. ha beszállunk, mert a zárak nem mindig működnek, leffegő biztonságiövet keresztbedobjuk, mint a trabisok szokták rég, mert a visszahúzó rég nem működik, nem biztos az indulás, mert akármiért épp nem indul be...Lerobbanás oka: elektromos rendszer több, mint 5 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: a vízhőfok jeladó hibából - több mint 20 alkalom, márkaszervizek sem találták meg több nekifutásra sem, csak a számla volt mindig borsos... utánna meg egyéb bajok,több mint 5 alkalom.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Javítás összege: 680000 Ft. Leírás: parkolás közben végighúzták az oldalát egy piros autóval, 2 ajtó csere, aztán megint ennyi, a körforgalomban az oldalába bele, megint 2 ajtó csere.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: több mint 5 hiba, és elsőre egyiket sem, legtöbbet a 8. próbálkozás elött.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem