OPEL ASTRA H

Futott kilométer: 168 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.3 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Nagyon jó a kanyarvételi képesség, fekszi az utat, télen a latyakban is stabilan megy, remek rugózása van, kényelmes a gerinctámaszos ülés, gyári blaupunkt zene szépen szól minden tekintetben, váltó rövid úton jár és pontos, félrekapcsolni szinte lehetetlen, simán vesz minden fokozatot. csomagtartó megfelelő, hátsó lábtér remek, automata klíma pillanatok alatt hűt. tempomat nagyon jó, sebességtartóval lehet igazítani a forgalom ritmusához, igazi élményautó a hétköznapi embernek, remek kikapcsolódás egy nagyobb út is (németország, horvátország, szlovákia)

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.8 liter

Fogyasztás országúton: 6.2 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.3 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 3 alkalom , ebből 2 lerobbanás

Meghibásodás leírása: egyszer a generátor fáradt el, és alig értem a benzinkútig, illetve a főtengely helyzetjelző eladó nem adott jelet ezért leállt, majd kis idő múlva ment megint, de természetesen cserélni kellett, klímakompresszor kezdett el zakatolni, csapágyas lettLerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: generátornál tréler, 8000 ft, baráti áron vitte a DNS autószervíz, szépen meg is javították, főtengely jeladónál bement a kocsi saját kerekén.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: hajtás / váltó Javítás összege: 230000 Ft. Leírás: nagyobb hibája még nem volt, nagyon össze van rakva a gép ezektől függetlenül, a kuplungot cseréltem (szerkezet, kinyomócsapágy, kettős tömegű lendkerék) na az fájt anyagilag. de hibátlan azóta, 6 évesen se nyikorog, semmi nyöszörgés, turbó szépen kerreg, fogyasztás egyre alacsonyabb, viszont én a gyári 30.000 helyett 15.000km-ként cserélem az olajat, pici prolongot is adok hozzá. diszkréten elporolgat, de nem kormol, lengéscsili és stabirúd is cserélve lett mert egy mentő nekem jött hátulról, és "belefért"... :)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem