SEAT TOLEDO

Futott kilométer: 490 000 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

jó vezetési pozíció,nagy,feneketlen csomagtartó.lenyitható hátsó ülésekkel bármi szállítható vele,pl.felültöltős mosógép,gáztűzhely,kisgyermekes családok babakocsija,csomagja is befér,2.5méteres facölöpök is beférnek úgyhogy lelehet csukni a hátulját,talicska stb,stb..az 5.ajtó jobban kinyitható mint egy kombinak.szükség esetén aludni is lehet benne.magas emberek mögött a hátul utazóknak nincs sok lábtér,erősen korrodáló karosszéria.oda kell rá idejében figyelni.dieseleknél alacsony fogyasztás,magas futásteljesítmény.

Használó

Születési éve: 1977

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: nem járok szervizbe.magam javítom az autómat.szerelő vagyok.Lerobbanás oka: motorLeírás: adagoló csere kb.460000km után.elektromos adagoló helyett mechanikusat szereltünk fel.megemelt turbó nyomás a gyári 0.9bár helyett 1.3bár.az élmény önmagáért beszél.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 50000 Ft. Leírás: fillérekből javítható,ha meghibásodik,de általában csak a gömbfejeket kell csak cserélni,a rossz utak miatt,de az sem vészes,nem kell minden vizsgára.csak a jobb oldalon cseréltem a kormánygömbfejet és a támasztó gömbfejet.fékek hatásosak,a szilentek strapa bíróak mint a régi golfokon.ugyanaz a futómű van alatta elől és hátul mint a 2es golfokon,csak a nagyobb teljesítmény miatt elől nagyobbak a féktárcsák és a féknyergek,hátul nagyobbak a dobok.a kerékcsapágyak is megegyező méretűek.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: apróbb javításokat természetesen végeztem rajta.mint már írtam jobb első futóműn 2db gömbfejcsere,komplett első és hátsó féket cseréltem(fékdobokat nem.) vásárlás után 8hónappal a műszaki vizsgára.2 hátsó kerék csapágy garnitúra(kb.7ezer ft. volt akkor kedvezménnyel.)az első olaj cserém 22ezer km után volt,közben néztem az olaj sűrűségét,a többit azt 12-16ezrenként dobtam ki.eddig csak castrol magnatech dieselt használtam.vezérlés csere vásárlás után oda contitechet vásároltam.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem