RENAULT MEGANE

Futott kilométer: 182 000 km

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Kényelem/Praktikum: Nekem nagyon tetszik az autó formája. A kártyás megoldás nagyon praktikus! Tetszik, hogy az egyész autó praktikusra van készítve, felhasználó barát (tágas hűthető kesztyűtartó, hazakísérő fény, tároló rekeszek, tágas és kényelmes könyöklő, isofix pontok, minden ablak impulzív, kormányról vezérelhető zene) Mivel a kazettás magnója elromlott gyári mp3at tetettem bele, pendrive-ról játssza a zenét. Csomagtartó 520 liter Franciás kényelem. Előző autómban és a családban lévő autókban (Fiat Punto, Seat Leon, Daewo Kalos) hiába állítottam derékszögbe az ülést fájt a derekam - ebben nem! Itt jegyezném meg, hogy az Autónavigátor típus bemutatójában érdemes lenne jelezni, hogy ez a kivitel hátul is kényelmes, mert a tengelytávja hosszabb mint az 5 ajtósnak - van olyan is a családban! Biztonság: Az enyém 5 légzsákos (utas és vezetőoldali, 2 oldal, függyöny). ABS, merev karosszéria: Ismerős Renault karosszériás mondta, hogy a kisebb BMWkkel van egy szinten. Szervíz: Renault szervíz: magas árak, a klímát nem tudták megjavítani - de azért feltöltötték... Mióta független szervízbe hordom reális áron van kitűnően szervizelve ;) Én választom, hogy hova kérek utángyártott/gyári alkatrészt. Olajcsere/szűrők: 20000 kmenként cserélve. Hibalista: első ablakok motor+szerkezet - így vettem ablakmosó tartály elrepedt kötelező karbantartások vétel után új nyári és téli gumi szett meghúzták a jobb hátulját: hátsó lökös csere, fényezés - biztosító fizette légkondi szintén vétel után - azóta jól működik

Használó

Születési éve: 1980

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 7.5 liter

Fogyasztás országúton: 5.7 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 6.5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Az autó típus hibáit az előző tulajdonos már orvosolta. Vízpumpa, generátor. Nálam tökéletesen működik.

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: karosszéria Javítás összege: 300000 Ft. Leírás: 160e kmnél meghúzták a hátulját, oldalát, a vétkes elismerte, a biztosító fizette :)

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem